نت برتر ، آموزش موزیک

احسان صفایی

احسان صفایی متولد سال 1370 ، تنظیم کننده و مدرس موسیقی، بنیان گذار آکادمی نُت برتر می باشد. او با شور و علاقه ی بیش از حد به تدریس دوره های حرفه ای آهنگسازی و کار با نرم افزارهای ساخت موزیک می پردازد. از ویژگی های بارز او صمیمیت با دانشجویان و گوش دادن به تک تک سوالات و درخواست های آنهاست.

آکادمی نُت برتر، به هنرجویان خود می آموزد که چطور متخصص شوند و از تخصص خود برای کسب درآمد استفاده کنند. در دنیای امروز که با پیشرفت تکنولوژی، ارتباطات در فضای مجازی بسیار آسان شده، کسب و کار به سبک قدیمی نتیجه ای نخواهد داشت. ما به شما می آموزیم که چطور مشتری را جذب کنید و با دریافت سفارش به درآمد برسید. این کار سختی نیست، اما نیاز به یادگیری دارد.

بمن میگن مِهآر
آهنگساز و‌ بلاگر موسیقیم

مهدی رستمی

 این سایت در سال ۱۳۹۸ توسط مهآر ( مهدی رستمی ) تاسیس شده، هدف سایت تولید و تهیه محتوای آموزشی درمورد موسیقی میباشد و محوریت آموزش های سایت درمورد نحوه تولید موسیقی و روانشناسی موسیقی است .

استودیو آموزشی مهآر ساکن در استان مازندران ، شهرستان بابل ، جاده گنج افروز ، روستای میرود پشت میباشد …

برخی از تجربیات مهآر :

+ تکست نویسی و خوانندگی رپ ( از سال ۱۳۹۴ )
+ تنظیم ( از سال ۱۳۹۷ )
+ میکس و مسترینگ ( از سال ۱۳۹۷ )
+ تولید محتوا ( از سال ۱۳۹۸ )

آموزش میکس و مسترینگ از پایه تا سطح پیشرفته.

مرتضی عظیمی

من مرتضی عظیمی دانش آموخته رشته مترجمی زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین هستم. فعالیت موسیقیایی من از سال 1388 شروع شد اما به صورت جدی فعالیت خودم را در زمینه صدابرداری بخصوص شاخه میکس و مسترینگ از سال 1390 آغاز کردم.

در ابتدا فعالیت های من به صورت کاملا مبتدی و تجربی پیش میرفت تا زمانی که با استفاده از دانش زبان انگلیسی شروع به دیدن ویدیو و آموزش های موجود در سایت های خارجی کردم. پایه و زیربنای اصلی این شاخه در صدابرداری یعنی ترکیب یا همان میکس صدا را تماما توسط آموزش های موجود در اینترنت فراگرفتم و نهایتا در سال های اخیر دوره تکمیلی را نزد استاید مطرح این حوضه به پایان رساندم.

مشکلی که همیشه و در تمامی این سال ها با آن دست و پنجه نرم میکردم عدم وجود اطلاعات و خوراک آموزشی لازم و کافی برای میکس سازهای ایرانی بود. این مشکل زمانی جدی تر شد که در یک گروه موسیقی سنتی مشغول به کار شدم و همواره ترس از بین بردن زحمات دیگر اعضای گروه به واسطه میکس ضعیف من، همراهم بود. همانطور که اطلاع دارید در تمامی کتب و مقالات آموزشی هیچ اشاره ای به میکس سازهای ایرانی نشده است چرا که به نظر بنده اساسا مبحث میکس و مسترینگ یک امر غربی بوده و در نتیجه آموزش ها نیز حول محور سازهای غربی میچرخد. رفته رفته و با افزایش آگاهی خودم نسبت به موضوع میکس توانستم الگویی میان تمام مباحث صدابرداری و سازهای ایرانی پیدا کنم.